Velkommen indenfor i min verden. Jeg bygger for øjeblikket på min hjemmeside, så bær over med mig – det her er ikke den helt færdige side. Men her er nok info til at du kan se et par eksempler på mine værker og lidt af det jeg arbejder med i øjeblikket. Du skal være velkommen til at kontakte mig – så kan vi aftale en kop kaffe og du kan se nærmere/høre nærmere om hvad jeg går og arbejder med her på Ærø. Jeg bor med min familie i Marstal – Møllevejen 59 – kig forbi. Her nedenfor kan du se min nyeste serie af malerier – Coronakvinder, som er blevet til i løbet af corona-nedlukningsperioden i vinteren og foråret 2021.

Maleri

Materialet former indholdet. Malingen har sit eget udtryk alt efter hvad jeg blander den med, maler den med, og mixer den med i kombination med lærredets tekstur og beskaffenhed. Noget er fundet i storskrald andet indkøbt. Jeg maler hvad jeg ser – kørt igennem mit særlige blik for verden. Ofte arbejder jeg serielt og tematisk. Altid med udgangspunkt i mit eget selv.

Det er muligt at købe et par af mine malerier og tegninger i plakatform på designbureauet og plakatshoppen: www.postermoon.dk

eksempel på kunstplakat fra www.postermoon.dk
https://postermoon.dk/susanne-paluszewski-hau

Grafik

Som en del af Marstals grafiske værksted skaber jeg grafiske værker som mixer teknikker og materialer. I øjeblikket arbejder jeg med en blanding af collografi, linolioumstryk og maleri og collage.

Collografi variation 2021

Installation og Performance

I sommeren 2021 deltog jeg på Ærøs første performancefestival: Økant med værket [+] – du kan se et lille 1-minuts sammendrag her: https://vimeo.com/user20162692

På Eriksens plads opførte jeg i samarbejde med Mads Bech Paluszewski-Hau en stedspecifik performance bestående af store lærreder, maleri og lyd.

Se mere på: www.oekant.dk

I øjeblikket arbejder jeg på en stedsspecifik installation i samarbejde med Marstals Søfartsmuseum.

Bonavista skibsskroget på Eriksens Plads dannede rammen om performancen: [+]